« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!not-for-mail From: "Wlodzimierz Macewicz" <w...@i...pw.edu.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Wątróbka cielęca Date: Mon, 20 Aug 2001 18:59:55 +0200 Organization: http://news.icm.edu.pl/ Lines: 13 Message-ID: <9lrfbn$lg6$1@sunsite.icm.edu.pl> References: <9lrb63$ksq$1@news.onet.pl> <3...@k...net.pl> NNTP-Posting-Host: p525-a.ia.pw.edu.pl X-Trace: sunsite.icm.edu.pl 998326455 22022 194.29.166.82 (20 Aug 2001 16:54:15 GMT) X-Complaints-To: a...@i...edu.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 20 Aug 2001 16:54:15 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2462.0000 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2462.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:63254 Ukryj nagłówki > Nie ma nic gorszego niz przesmazona, twarda jak podeszwa watrobka... |
Zobacz także