Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!no
t-for-mail
From: "ostry" <o...@e...com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Watrobka drobiowa
Date: Wed, 26 Jan 2000 14:17:11 +0100
Organization: TORMAN
Lines: 31
Message-ID: <86ms54$7o2$1@flis.man.torun.pl>
References: <3...@m...pl> <H3wj4.6312$Hi2.145393@news.tpnet.pl>
<86mmmq$66f$1@flis.man.torun.pl> <yLBj4.7630$Hi2.167202@news.tpnet.pl>
NNTP-Posting-Host: 158.75.50.2
X-Trace: flis.man.torun.pl 948892644 7938 158.75.50.2 (26 Jan 2000 13:17:24 GMT)
X-Complaints-To: a...@m...torun.pl
NNTP-Posting-Date: 26 Jan 2000 13:17:24 GMT
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.3155.0
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3155.0
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:21834
Ukryj nagłówki
Coż, o to muszę zapytać tatę - w domu on b specem od krojenia wątróbki - nie
wiem dokładnie jak, ale kroił ją ukośniew poziomie i pionie - kładzież
kawałek wątróbki na stole - wysokość to pion i kroisz tak ok. pod kątem 70
stopni - podobno tzreba kroicz częściowo wzdłuż a częściowo w poprzek
włukiem lekkim skosem od góry, kurcze motam się bo nie potrafię napisać :(((
Przemek na pewno pomorze :)
--
-----IZBA PRZYJEC PSS-----
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
--------------------------------------
Jakub Jewula napisał(a) w wiadomości: ...
>> Mówisz o wieprzowej ????
>> Jeśli tak to jest to kwestia odpowiedniego krojenia w kawałki
>
>Nie badz taki tajemniczy, napisz jak ja pokroic...
>
>Schabik byl extra, piekl sie okolo czterech godzin.
>Rozplywal sie w ustach...
>Mozna by dac wiecej moreli i sera, troche sie obawialem
>ale niepotrzebnie. Calosc gra ze soba idealnie.
>
>--
>Jakub Jewuła studio QbA
>profesjonalne skanowanie diapozytywów i negatywów
>35mm z nagraniem na CD http://www.studio-qba.com.pl
>
>
|