Data: 2000-01-26 13:17:11
Temat: Re: Watrobka drobiowa
Od: "ostry" <o...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Coż, o to muszę zapytać tatę - w domu on b specem od krojenia wątróbki - nie
wiem dokładnie jak, ale kroił ją ukośniew poziomie i pionie - kładzież
kawałek wątróbki na stole - wysokość to pion i kroisz tak ok. pod kątem 70
stopni - podobno tzreba kroicz częściowo wzdłuż a częściowo w poprzek
włukiem lekkim skosem od góry, kurcze motam się bo nie potrafię napisać :(((
Przemek na pewno pomorze :)
--
-----IZBA PRZYJEC PSS-----
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
--------------------------------------
Jakub Jewula napisał(a) w wiadomości: ...
>> Mówisz o wieprzowej ????
>> Jeśli tak to jest to kwestia odpowiedniego krojenia w kawałki
>
>Nie badz taki tajemniczy, napisz jak ja pokroic...
>
>Schabik byl extra, piekl sie okolo czterech godzin.
>Rozplywal sie w ustach...
>Mozna by dac wiecej moreli i sera, troche sie obawialem
>ale niepotrzebnie. Calosc gra ze soba idealnie.
>
>--
>Jakub Jewuła studio QbA
>profesjonalne skanowanie diapozytywów i negatywów
>35mm z nagraniem na CD http://www.studio-qba.com.pl
>
>
|