Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.wroclaw.net.pl!not-for-mail
From: "walkie!" <w...@w...wroclaw.net.com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Watróbka - podsumowanie
Date: Sun, 07 Nov 2004 21:13:09 +0100
Organization: NEWS.WROCLAW.net.pl
Lines: 39
Message-ID: <cmlvki$2c2q$2@wroclaw.net.pl>
References: <3...@n...onet.pl>
<1...@n...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: dial-3574.wroclaw.dialog.net.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: wroclaw.net.pl 1099858387 77914 62.87.138.246 (7 Nov 2004 20:13:07 GMT)
X-Complaints-To: u...@w...net.pl
NNTP-Posting-Date: Sun, 7 Nov 2004 20:13:07 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
X-Accept-Language: pl, en-us, en
In-Reply-To: <1...@n...onet.pl>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:220901
Ukryj nagłówki
Użytkownik Fiona napisał:
> Podsumowanie:
>
> Pomysl z winkiem bardzo mi sie spodobal: watrobka uzyskala bardzo ciekawy smak.
> Lenistwo spowodowalo, ze cebulki nie podsmazalam oddzielnie, a wraz z
> jabluszkiem dodalam do podsmazonej na zloto watrobki.
> I wtedy zalalam winkiem podsypujac pieprzem ziolowym z braku bialego.
Ciesze sie ze Cie zainspirowalam :) I ciesze sie ze Ci sie udala :)
Ja cebuli a ni jablek nigdy nie podsmazam osobno tylko razem, jak sie
wszystko dusi razem to przenika to swoim aromatem i tworzy swietna calosc.
>
> Wyszedl bardzo fajny sosik.
pycha nie? fajne do wybierania chlebem :)
> Nastepnym razem wyprobuje przepis ze SMAZONA watrobka.
Ja TEZ!!!!!!!
>
> Dziekuje za pomoc :)
>
> To byl moj pierwszy raz kiedy watrobka nie przypominala podeszwy :O
zawsze jest dobra pora na pierwszy raz ;-)
>
> Pozdrawiam Wszystkich Smakoszy watrobki,
>
> Fiona
>
>
--
* Justyna - walkie!
* http://walkie.cegla.art.pl & http://shanties.art.pl
* http://www.grupa.szantymaniak.pl/?walkie!
* Nawet ząb bywa wstawiony!
|