Data: 2002-08-03 17:23:07
Temat: Re: Wersja z dzemem - jak?
Od: "Malina" <m...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:aih2ge$rft$1@news2.tpi.pl...
>
> Użytkownik Cherokee gd <c...@t...skasujCalyTenNapis.pl> w wiadomości
do
> grup dyskusyjnych napisał:aigr4n$rob$...@a...dialog.net.pl...
> > Mam pytanie - jak jagody zastąpic dżemem tak, że by nie zrobił sie
> > zakalec?
> >
> > Dodać bułki tartej, czy co radzicie?
> >
> > pozdr
> >
> > cherokee napalona na drożdzówki
> >
> >
>
> dżem to Ci się chyba rozciumpcia. Daj może komunistycznej marmolady albo
> dżem gęsty bez żelfiksu. Dobre buły drożdżowe wychodzą z gęstymi powidłami
> śliwkowymi.
>
> wkn
>
Kurcze z dzemem nie robilam, wiem tylko ze ta bulka tarta ladnie spaja
wszystko i nie robi sie "ciapcia".
Ale kombinowac mozna chyba ze wszystkim
Pozdrawiam i zycze smacznego
Malina
|