| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.task.gda.pl!news.amu.edu.pl!not -for-mail From: Theli <g...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Wkład do gotowania na parze... i jak gotować? Date: Fri, 08 Feb 2008 09:54:44 +0100 Organization: Adam Mickiewicz University Lines: 11 Message-ID: <foh5cj$bp$1@sodden.amu.edu.pl> References: <fofcvr$33n$1@node1.news.atman.pl> <fofhms$2jib$1@opal.icpnet.pl> <fofp3m$5ab$1@node1.news.atman.pl> NNTP-Posting-Host: oi79.oi.amu.edu.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: sodden.amu.edu.pl 1202460884 377 150.254.70.79 (8 Feb 2008 08:54:44 GMT) X-Complaints-To: u...@a...edu.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 8 Feb 2008 08:54:44 +0000 (UTC) User-Agent: Thunderbird 2.0.0.9 (Windows/20071031) In-Reply-To: <fofp3m$5ab$1@node1.news.atman.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:309926 Ukryj nagłówki Shivman pisze: | |
Zobacz także