| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news.man.poznan.pl!n ewsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Kasia" <k...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Wszystko o śmietanie-pytanie Date: Wed, 15 Oct 2003 10:32:54 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 10 Message-ID: <bmj0ml$s82$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <008601c3928e$ffb88540$7100a8c0@ap.siedlce.pl> NNTP-Posting-Host: pa237.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1066206756 28930 217.98.171.237 (15 Oct 2003 08:32:36 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 15 Oct 2003 08:32:36 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:176399 Ukryj nagłówki Generalnie według moich doswiadczeń możesz sie kierowac tym ze, śmietana im | |
Zobacz także