Data: 2003-05-08 09:34:17
Temat: Re: Z czym chleb pita?
Od: "Maciej L." <m...@c...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2003-05-06 19:57, Użytkownik Kasia S. napisał :
> Użytkownik "Anna Styś" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:b98li1$qct$1@news.onet.pl...
>
>>Witam.
>>
>>Mam pytanie. Czy ktoś jadł chleb pita? Z czym to się je i jak to się je?
>
> Na
>
>>ciepło czy na zimno? Na słodko czy na słono?
>>
>>A. Styś
>>
>>
>
> Zapraszamy do Wroclawia, pity i knysze sa doslownie wszedzie, mozna probowac
> do woli, oczywiscie jesli ktos lubi.
> Pozdrawiam z upalnego Wroclawia, Kasia
Jak dotad najlepsza byla Szaorma w pieczywie w Zlotym Psem...
Mikrofalowane pieczywko i potem do opiekacza coby troche chrupala, dobre
miesko (nie mielone) i doskonaly sosik... 6 zł. I to na Rynku!
--
Maciej Lewczuk
Redakcja CD-Action / Sukiennice 6 (3 piętro)
50-107 Wrocław / www.cdaction.com.pl
tel. (0 71) 343 61 67 w. 108, faks (0 71) 341 99 11
|