Data: 2002-05-30 05:53:47
Temat: Re: Zakalec na palec
Od: c...@i...pl (Marychna)
Pokaż wszystkie nagłówki
Ech... jednak nie odpowiem Ci, dlaczego w tym ciescie wychodzi
zakalec,
bo u mnie tez wyszedl ;-)))
Ciasto przed pieczeniem mialo dobra konsystencje, upieklo sie
ladnie,
(sprawdzilam patyczkiem), ale po wyjeciu go i pokrojeniu na
kawalki
okazalo sie, ze w srodku jest taki delikatny zakalec.
Moze to dodatek serka homogenizowanego jest tego przyczyna?
Krotko mowiac, nie wiem i juz wiecej nie bede robic tego ciasta.
Pozdrawiam
Lilla
do tego samego wniosku doszlam. Szkoda prodoktow i pracy
woce zrobic ciacho z truskawkami i rabarbaremjak teraz
Marychna
----------------------------------------------------
------------------
Internetowa baza prawna: 10 tys. ujednoliconych aktow prawnych...
>>> http://link.interia.pl/f15dc
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|