Data: 2002-05-29 06:29:24
Temat: Re: Zakalec na palec
Od: "Lilla" <l...@f...krasnik.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Lilla <l...@f...krasnik.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisała:
> > zakalec.Co schrzanilam,ze mi nie wyszlo.
>
> Odpowiem Ci dopiero wtedy, gdy sama upieke to ciasto i wyjdzie mi
> bez zakalca ;-)
Ech... jednak nie odpowiem Ci, dlaczego w tym ciescie wychodzi zakalec,
bo u mnie tez wyszedl ;-)))
Ciasto przed pieczeniem mialo dobra konsystencje, upieklo sie ladnie,
(sprawdzilam patyczkiem), ale po wyjeciu go i pokrojeniu na kawalki
okazalo sie, ze w srodku jest taki delikatny zakalec.
Moze to dodatek serka homogenizowanego jest tego przyczyna?
Krotko mowiac, nie wiem i juz wiecej nie bede robic tego ciasta.
Pozdrawiam
Lilla
|