Data: 2001-12-04 15:48:59
Temat: Re: Zamrażanie klusek śląskich
Od: "Margolka Sularczyk" <m...@p...bg.univ.gda.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Gosia napisał(a) w wiadomości: <9uiiaf$no8$1@aquarius.webcorp.pl>...
>Witam serdecznie,
>
>mam pytanko: chcę dzisiaj zrobić więcej klusek śląskich i część zamrozić na
>przyszły obiad. Czy wiecie jak to zrobić: (czy lekko podgotować, czy
>całkowicie je ugotować i dopiero takie do zamrażalnika). Nie chciałabym aby
>się później rozwaliły.
RAczej nie gotuj ich do miekkosci, tylko rzeczywiscie podgotuj lekko. I
napisz jak Ci poszlo, to moze sie wezme za robote i pomroze troche klusek
slaskich, poki chlopa nie ma w domu i nie rzuca sie nieprzytomnie na
ugotowane ziemniaki...
Slomiana wdowka II
Margolka Sularczyk + Kopytko (~15.03.2002)
http://panda.bg.univ.gda.pl/~malgos
|