Data: 2001-12-04 20:53:21
Temat: Re: Zamrażanie klusek śląskich
Od: "Maria" <t...@b...gnet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Margolka Sularczyk <m...@p...bg.univ.gda.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:9uisr7$bki$...@n...tpi.pl...
>
> Gosia napisał(a) w wiadomości: <9uiiaf$no8$1@aquarius.webcorp.pl>...
> >Witam serdecznie,
> >
> >mam pytanko: chcę dzisiaj zrobić więcej klusek śląskich i część zamrozić
na
> >przyszły obiad. Czy wiecie jak to zrobić: (czy lekko podgotować, czy
> >całkowicie je ugotować i dopiero takie do zamrażalnika). Nie chciałabym
aby
> >się później rozwaliły.
-----------------------------------------
Witaj!
Jesli nie masz kuchni mikrofalowej to zamrazaj kluski surowe ( takie sa
gotowce w mrozonkach).Potem, gotuje sie je we wrzacej wodzie. Jesli masz
mikrofalowke, to ugotuj a potem zamrazaj. do spozzycia odmrazaj i podgrzewaj
w mikrofaalowce.
pozdrowienia; Maria T.
|