« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news2.icm.edu.pl!new s.atman.pl!not-for-mail From: Lia <L...@a...poczta.onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Zeliwny wok - dlaczego przywiera? Date: Wed, 7 Jan 2004 19:40:38 +0100 Organization: ATMAN Lines: 13 Message-ID: <1...@L...pyry.net> References: <bthjs2$bu3$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pyry.net Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.atman.pl 1073500839 80085 62.233.186.130 (7 Jan 2004 18:40:39 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 7 Jan 2004 18:40:39 +0000 (UTC) User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.7.1pl X-Face: ]ueq}tD?3'^7"|WBuNOeEg#B*1ASwlh7(ie4CEwf$+^Kf^+9K-B1Q=$B^9j`As@~}\Ss*vK +;`rlSns|kK'Qo7Hr\u"`fA!]D[(B;UvA%TD&:U)9'o\>|;@v0X;O&(*hEc$ujky6:dlPvKN#VTL:J 0gH/@629PaI>*Olet9+<dlUf<x)"Xx3I8}! Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:185917 Ukryj nagłówki Dnia 2004-01-07 19:40:56 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach |
Zobacz także