« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: "Wojti" <j...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Zeliwny wok - dlaczego przywiera? Date: Wed, 7 Jan 2004 19:57:47 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 10 Sender: k...@p...onet.pl@ph147.walbrzych.sdi.tpnet.pl Message-ID: <bthkql$qbh$1@news.onet.pl> References: <bthjs2$bu3$1@nemesis.news.tpi.pl> <1...@L...pyry.net> Reply-To: "Wojti" <j...@w...pl> NNTP-Posting-Host: ph147.walbrzych.sdi.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1073501845 26993 217.96.194.147 (7 Jan 2004 18:57:25 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 7 Jan 2004 18:57:25 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:185920 Ukryj nagłówki
|
Zobacz także