« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!news.ipartners.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.i nternetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-ma il From: "GreGo" <n...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Zeliwny wok - dlaczego przywiera? Date: Wed, 7 Jan 2004 21:13:41 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 14 Message-ID: <bthp6p$34u$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <bthjs2$bu3$1@nemesis.news.tpi.pl> <1...@L...pyry.net> <bthkql$qbh$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: pe157.kielce.sdi.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1073506330 3230 212.160.53.157 (7 Jan 2004 20:12:10 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 7 Jan 2004 20:12:10 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:185932 Ukryj nagłówki > Ja tam proponuje przepalić go piachem. Wrzucasz piach do woka lub na |
Zobacz także