Data: 2006-05-12 21:28:13
Temat: Re: Zielone curry
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le vendredi 12 mai 2006 ŕ 12:28:21, dans <ofdcf5c1x8qe.1srcu2ycgy1rg$.dlg@40tude.net>
vous écriviez :
> Mam opakowanie zielonej tajskiej pasty curry. Macie jakies pomysly na jej
> wykorzystanie? W wiekszosci przepisow w Internecie wystepuje mleczko
> kokosowe, za ktorym nie przepadam.
Mialam ten sam problem, zupelnie nie podchodzi (ani nie wychodzi) mi
gotowanie z mleczkiem kokosowym. Natomiast zielona pasta curry jest
boska.
Wiec po prostu zastepuje mleczko slodka smietanka, trzeba dodac w
ostatniej chwili, (wiec miesne curry gotuje sie najpierw z odrobina
wody, a na koniec smietanka)
Ewcia
--
Niesz
|