Data: 2006-05-17 11:25:31
Temat: Re: Zielone curry
Od: "Mizar" <m...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
news:2240653172$20060512232814@ewcia.kloups...
>
> Le vendredi 12 mai 2006 ŕ 12:28:21, dans
> <ofdcf5c1x8qe.1srcu2ycgy1rg$.dlg@40tude.net> vous écriviez :
>
>> Mam opakowanie zielonej tajskiej pasty curry. Macie jakies pomysly na jej
>> wykorzystanie? W wiekszosci przepisow w Internecie wystepuje mleczko
>> kokosowe, za ktorym nie przepadam.
>
>
> Mialam ten sam problem, zupelnie nie podchodzi (ani nie wychodzi) mi
> gotowanie z mleczkiem kokosowym. Natomiast zielona pasta curry jest
> boska.
>
> Wiec po prostu zastepuje mleczko slodka smietanka, trzeba dodac w
> ostatniej chwili, (wiec miesne curry gotuje sie najpierw z odrobina
> wody, a na koniec smietanka)
>
> Ewcia
>
> --
> Niesz
>
a gdzie taką paste kupujecie??
|