Data: 2006-11-03 09:56:34
Temat: Re: Zielone pomidory - co dalej
Od: "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Magdalena Bassett" <i...@b...com> napisał w
wiadomości news:12kk7urjjareo66@corp.supernews.com...
> Dominik Jan Domin wrote:
>
>>
>>>> Konfitury ?
>>
>>
>>> A jaki to bedzie smak? do czegos podobny? probowalas moze?
>>
>>
>> Rewelacyjny. Zdecydowanie polecam. I gdyby ktoś miał w T. zielone
>> pomidory na zbyciu, to prosze o kontakt. Na rynkach ani w sklepach nie
>> mają :(
>>
>> DJD
>
> Czyli co? pokroic na male kawalki, przesypac cukrem 1:1 i smazyc na malym
> ogniu gdy puszcza sok? czy dodac jakies pryprawy czy limonke albo cytryne?
A tu mnie zabiłaś :(
Zawsze robiła to Ciocia... niestety, nie ma ani neta, ani telefonu, szybko
się nie dowiem...
Sam bym poeksperymentował, ale nie mam zielonych pomidorów w zasięgu...
DJD
|