Data: 2011-08-25 22:05:13
Temat: Re: Zróbmy próbę jakiego typu kuchenka lepsza.
Od: "kogutek" <k...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> kogutek wrote:
> >> On 23 Sie, 23:16, Adam Płaszczyca <t...@o...spamnie.org.pl>
> >
> >> wrote:
> >
> >>> Dnia Tue, 23 Aug 2011 22:38:17 +0200, wolim napisa (a):
> >
> >>>
> >
> >>>> No i co z t temperatur p yty grzejnej? Nie promieniuje ciep em
> >>>> jeszcze
> >
> >>>> przez kilka minut? Nie grzeje Ci kuchni?
> >
> >>>
> >
> >>> Promieniuje. Tylko nie w kuchni , a w potraw , kt ra w asnie na niej
> >
> >>> dochodzi :D
> >
> >>
> >
> >> Ta... zwłaszcza jak smażysz jajecznice...
> >
> > Uczeń mówi do majstra stolarza. Panie majster, trzeci raz skracam
> > deskę i ciągle za krótka. Raz się wciąłem smażąc jajecznice na
> > płytce. Technikę trzeba mieć i wychodzi idealnie.
>
> tylko po cholerę z wady robić zaletę.
>
> to jakbyś chwalił samochód w kórym trzeba ręcznie sterować zapłonem
> twierdząc że trzeba mieć technikę.
>
Z jakiej wady? Do jajecznicy trzeba mieć technikę. Zależy ona nie tylko od
kuchenki ale i od patelni, ilości i jakości jajek i upodobań. Za dużo zmiennych
żeby wszystko zwalać na sposób podgrzewania. Problem jajecznicy jest zwyczajnie
dęty.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|