Data: 2004-09-09 13:06:25
Temat: Re: Zupa z Wysokich Obcasów
Od: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Basia wrote:
> a zdarzyło Ci się zjeśc w lesie jagodę o wyjątkowo parszywym smaku? Jesli
> tak, to znaczy, ze była na niej "magda" - przedstawicielka rodziny
> pluskwiaków, moze o ten posmaczek chodzi Krystynie...
Dokładnie to :-))
>
> ps. za to ja ostatnio zagustowałam w dodawaniu świezej szałwi do potraw
> mięsnych - jak dla mnie rewelacja!
Też dodaję. Do surówek też. Szałwia, bazylia, oregano, mięta,
lubczyk, melisa - wszystko poza kolendrą :-)))
> W ogródku mamtez wielkie krzaczory estragonu i nie wiem co z nim począć...
Z ryba mi się kojarzy. Może pieczoną i gałązke do środka?
--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)
|