Data: 2002-04-19 16:29:54
Temat: Re: a moze by tak......
Od: Magdalena Bassett <m...@w...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
mishka wrote:
>
> Witam wszystkich grupowiczow!
> Nie wiem czy nie powinnam tego zza slupa pisac ale sprobuje oficjalnie,
> otoz:baaaardzo lubie crem burlee(ups, jesli blad to sorki)i tak sie
> zastanawiam czy wyjdzie jesli dodam zamiast cukru fruktozy.Wiem, ze to
> profanacja ale chcialam poczestowac tym cudem osobe na diecie i zanim
> zaczne cos babrac wolalam sie upewnic czy jest sens brac sie za robote.
>
> Pozdr.
> mishka
> m...@w...pl
Jak dodasz do srodka, to pewnie bedzie ok, ale creme brulee jest deserem
palonym na wierzchu (jak sama nazwa wskazuje - palony krem) przez
posypanie go gruba warstwa cukru i palenie palnikiem albo pod
opiekaczem. Bez tego palenia masz flan, ale z kolei nie mozesz dodac
karmelu, bo z cukru. Poeksperymentuj albo zajrzyj do puszkkki, gdzie
napewno znajdziesz bezcukrowy deser.
MB
|