Data: 2005-05-23 13:30:30
Temat: Re: a może tak kartoflak
Od: "Aśka" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
U nas mówią "gugiel", kiedy coś niekoniecznie się udało i nie wygląda zbyt
apetycznie ale napewno nie jest to nazwa potrawy :-)
> Acha, i naprawdę sporo tłuszczu, to ma prawie skwierczeć na blasze :). Z
> > wierzchu skropić oliwą.
> Ja dodaję jeszcze sporo majeranku i kminku. No i oczywiście sól i pieprz.
> Można trochę wody odlać, albo dodać mąki dla spostości. Wg. mnie odsmażane
> plastry są super. Tak po upieczeniu też.
>
> Emek
>
>
>
> >
> > --
> > Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl ->
> > http://www.gazeta.pl/usenet/
>
>
|