Data: 2006-03-09 17:08:57
Temat: Re: bak łażanki
Od: g...@b...pl
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 09 Mar 2006 14:31:13 +0100, notujaca napisał(a):
> in article C035E476.2356%n...@g...pl, notujaca at n...@g...pl
> wrote on 9/03/2006 13:56:
>
>> My kiedyś robiliśmy fajny zapiekany "tort" z bakłażanów i zdaje się
>> pomidorów, ale nie mam przepisu przy sobie - mogę z domu wrzucić jeśli są
>> chętni. Choć zdaje się że to był przepis z "Kuchni Świata" GW, więc jak ktoś
>> ma to może tam sprawdzić. Było pyszne.
>
> O, to może być to:
>
> http://tnij.org/baklazany
a czy ktoś robił to:
http://mojegotowanie.onet.pl/24183,ksiazka_przepis.h
tml
albo cukinie nadziewane:
http://mojegotowanie.onet.pl/24183,ksiazka_przepis.h
tml
wygląda ładnie ale czy smakowite...?
|