Data: 2006-05-08 16:21:16
Temat: Re: baklazany
Od: t...@g...pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
notujaca wrote:
>Y napisał(a) 7/05/2006 21:25:
>
>
>
>>nigdy nie robilam nic z baklazanow
>>jak przygotowac ?
>>co z tym soleniem i goryczka ? (cos tak slyszalam....trzeba ? mlode tez ?)
>>co ze skorka ? zjadliwa czy trzeba obierac ?
>>co dobrego mozna zrobic ? (poza faszerowanymi na ktore jest pelno przepisow)
>>
>>
>
>Polecam:
>
>- ratatouille
>- zapiekane bakłażany z pomidorami
>
>Przepisy w archiwum, w razie problemów służę nimi.
>
>
>
Omdaly imam... Dobrze, ze mi przypomnieliscie ! Nic nie sole ani nie
odgoryczkowuje.
Kot i szparagi, kocham szparagi !!!
____________________________________________________
_______
NEW - Yahoo! 360 Your one place to blog, create, publish and share!
http://uk.360.yahoo.com
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|