Data: 2002-11-24 14:24:11
Temat: Re: banany do lodówki?...
Od: "bazyli4" <b...@p...onet.USUNTO.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:v1svtu006d7r10uccb48430so9g0t96m0t@4ax.com...
> po wierzchu. czy nastepuja jakies wazne zmiany w
> strukturze banana to nie wiem, tylko to, ze skorka sie robi dosc
> obrzydliwie brazowa
To akurat nie jest zalezne od temperatury tylko nadmiaru wilgoci, ale...
dopiero jak skórka zacznie czerniec (oczywiscie na mokro) a skrobia zamieni
sie w lekko galaretowate cukry, banan dla mnie zaczyna nadawac sie do
jedzenia. Wczesniej, jak zolty, to mocno surowy on jest i tylko na goraco
:-))
Pzdr
Pawel
|