Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for-
mail
From: fghfgh <a...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: będę przynudzać...
Date: Fri, 03 Aug 2001 12:01:43 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 22
Message-ID: <3...@p...onet.pl>
References: <9kdqtg$410$1@news.tpi.pl>
Reply-To: a...@p...onet.pl
NNTP-Posting-Host: gateway2.adso.com.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.tpi.pl 996832906 13609 212.244.245.46 (3 Aug 2001 10:01:46 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 3 Aug 2001 10:01:46 GMT
X-Accept-Language: en
X-Mailer: Mozilla 4.61 [en] (WinNT; I)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:61202
Ukryj nagłówki
Barbara wrote:
>
> wiem, temat wałkowany, ale może mi wybaczycie...
> Chodzi mi o grilla - muszę się przygotować na niedzielę i myslę co na ruszt
> wrzucić.
> Ja mięsa nie jem, ale moi goście tak, więc trza będzie nabyć jakąś wędlinę,
> planuję paprykę w marynacie (o której pisała Rena), banany, ziemniaki,
> mam też camemberta sztuk kilka...
> Może mi cos jeszcze podpowiecie, bo na szykowanie kotletów, ich marynowanie
> się nie zdobędę a jakos tych gości muszę przyjąć.
>
Basiu skoro nie lubisz miesa i nie masz ochoty sie bawic z nim
specjalnie to zrób niesmiertelna kielbase. Wystarczy ja tylko ponacinac,
w naciecia powsadzac kawaleczki sera zoltego, papryki kolorowej, cebuli,
w trakcie grilowania kilka razy podlac piwem i bedzie fajna da
miesozerców a Ty sie nie bedziesz meczyc i pobawisz sie w inne róznosci
warzywne którymi zaskoczysz gości.
pzdr i zycze udanego grillowania
agi
|