Data: 2001-08-03 11:01:24
Temat: Re: będę przynudzać...
Od: "Evva" <e...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Marek Lang" <m...@h...com> :
> > szaszłyki zrób, każdy to lubi, a zbyt pracochłonne nie jest.
> > ja lubię najbardziej drobiowe, bo sa kruchutkie, a nie twarde. Wystarczy
> > mięsko natrzeć dużą ilością soli, pieprzu i ostrej papryki i ponadziewać z
> > cebulką, papryką i czym tam chcesz.
>
> Mogla bys w ten sposob zrobic pare szaszlykow bezmiesnych, np z pieczarkami,
> cukinia...
...suszonymi sliwkami kalifornijskimi, cebulka, malymi pomidorkami, jablkiem,
bananami... Albo baklazany z grilla, tez pyszne :)
Albo jablka, proste i dobre - trzeba sciac gore, wydrazyc srodek i wlozyc tam po
dwie lyzeczki konfitury, dzemu (komponuje sie lesny, jezynowy itp.)
albo rodzynek z miodem. Jablka przykryc odcietymi gorami, w folie aluminiowa
tak zeby konce folii byly zwiniete u gory i na grilla. Jesc lyzeczka, nie
wyciagajac z folii. I tak sobie mysle, ze w wersji rozpustnej dobre by bylo z bita
smietana.
Pozdrawiam,
Evva
--
:: mailto:e...@p...pl :: http://3575230212/~evva/ ::
:: Żeby być sobą, trzeba wiedzieć, kto to. ::
|