Data: 2006-09-12 07:02:02
Temat: Re: bekon ? jak sie robi
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> >
>> >Bez przesady bo w ten sposob to nic nie jedlibysmy :-)
>> >Wiekszosc smacznych rzeczy jest... szkodliwa lub bez jakichkolwiek
>wartosci
>> >odzywczych
>>
>> A juz najgorsze sa te cholerne owoce i warzywa/jarzyny! Precz z
>> nimi!!
>>
>
>sporo osob sadzi ze gotowane warzywa sa bardzo zdrowe, tymczasem juz po
>15-tu minutach gotowania traca one 50% wartosci odzywczych... a znam osoby
>ktore gotuja je i ponad pol godziny...
>
>p.s. usilowalas byc zlosliwa i cyniczna ale jakos ci to niezbyt dobrze
>wychodzi... Jak dla mnie to sama sie osmieszylas tym stwierdzeniem...
Ech, Misku, Misku......
Pierz, osmieszony dokladnie :P
K.T. - starannie opakowana
|