Data: 2005-08-17 13:43:46
Temat: Re: bezsens robienia przetworów na zim
Od: sushi <sushi@bezspamu_gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2005-08-17 14:39, Osobnik znany jako oshin dorota bugla nabazgrał:
> Pewnego pieknego dnia 2005-08-17 14:13 sushi z nienacka napisal/a:
>
>> okey...to poleć jakieś sprawdzone miejsce gdzie kupię dobry dżem z
>> pomidorów, albo np. smażone wiśnie do pączków ?
>
>
> Ale po co Ci smażone wiśnie do pączków?
> Będziesz robił pączki? Takie gnioty?
> Toż to strata czasu i pieniędzy, nie lepiej kupić pączka z marmoladą w
> cukierni?
>
Faktycznie - głupotę palnąłem, sie człowiek naogląda tego Makłowicza czy
innej domowej kawiarenki i mu sie w piiii przewraca - a przecie pod
nosem mam amerykańskie donaty, sam mjut - amerykańscy policianci to
naokrągło wpierniczają i żyją, i dobrze.A taki pączek domowej roboty to
co - narobisz sie, nie wyjdzie i masa energii że tak powiem psu w piii :)
|