Data: 2004-03-18 13:18:00
Temat: Re: biały sos do spaghetti
Od: "ania" <a...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Waldemar Krzok" <w...@u...fu-berlin.de> napisał w
wiadomości news:405964C0.2080401@ukbf.fu-berlin.de...
>
>
> MarekG:
> > Witam i prosze o szybką poradę - chciałbym zrobić do spaghetti ze
szparagami
> > biały sos - śmietana+masło+zółtka.
> > I teraz pytanie: czy po wymieszaniu tych składników należy je zagotować
czy
> > polewać spaghetti tylko wymieszanym sosem?
> nie gotować, bo się jajecznica zrobi.
>
> > Może jakaś sugestia - co można jeszcze dodać do tego zestawu?
>
> drobno pokrojoną gotowaną szynkę, na przykład.
>
> Waldek
>
a ja gotuje po doklanym wymieszaniu, wrecz roztrzepaniu tego sosu
i nie ma jajecznicy
ale moze mi sie po prostu 'udaje'
|