| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl!at lantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "MarekG" <p...@p...org> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: biały sos do spaghetti Date: Wed, 24 Mar 2004 09:59:25 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 8 Message-ID: <c3riqv$iso$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <c3bo5q$k4d$1@atlantis.news.tpi.pl> <4...@u...fu-berlin.de> <c3c7i9$59$1@mamut.aster.pl> NNTP-Posting-Host: pe143.leszno.sdi.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1080118948 19352 217.96.182.143 (24 Mar 2004 09:02:28 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 24 Mar 2004 09:02:28 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:196073 Ukryj nagłówki Dodałem pokrojoną szynkę , a sos chwile podgrzewałem, intensywnie | |
Zobacz także