Data: 2002-01-23 15:39:33
Temat: Re: bigos
Od: <w...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> koniecznie potrzebuje przpis na pyszny bigos.....ale nie taki ze wszystkich
> poswiatecznych resztek ale bardziej szlachetny i jeszcze .......zeby potem
> nie było problemow z trawieniem
>
> Magda
>
>
Rzeczywiscie parodniowe podgotowywanie na zmiane z zamrazaniem (teraz nie ma
mrozu, przynajmniej w 3miescie :-( oraz m.in. dobre mięsa, suszone sliwki,
suszone grzyby, jagody jałowca, czerwone wytr. wino to niezbedne czynniki
sukcesu. Jezeli chcesz zeby do tego byl lepiej strawny to, hmm..., nie ma innej
rady jak zaserwowac gosciom i sobie zmrozona na olej wodke.
Pozdrawiam i powodzenia!
Wok
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|