Data: 2003-10-30 16:55:26
Temat: Re: boczek z sliwkami zrobilam - totalna klapa!
Od: Lia <L...@a...poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2003-10-30 10:23:09 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *Kruszynka \* skreślił te oto słowa:
>> Ania ma rację. Boczek powinien być wędzony.
>> I nie pieprzem to wszystko traktować...tylko papryką w proszku.
>
> Wychodzi wiec zupelnie inny przepis ;)
> Papryka oczywiscie ostra, rozumiem?
> To byl pierwszy wyprobowany przeze mnie przepis z opakowan przypraw.
> Szczerze mowiac, efekt mnie raczej zraza do tego typu zrodel :)
Boczek na pewno musi byc wedzony, i wtedy krocej w piekarniku siedzi - max
20 minut jak bardzo tlusty.
I ja zadnych przypraw nie daje, tylko migdala w srodek wsadzam, ale i to
niekoniecznie :)
--
Lia GG 1516512 ICQ 166035154 JID i...@h...pl
O wszystkim decyduje środowisko. Dlatego anioły fruwające w niebie mają
piękne skrzydła, natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi.
|