Data: 2001-09-02 20:29:40
Temat: Re: borowki
Od: "Marianna" <m...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Z czerwonych borowek smaze brusznice do miesa, podaje jako dodatek do indyka
, do pieczeni z dziczyzny i wogle do wszelkiego drobiu pieczonego.
Poza tym ze wzgledu na lekko cierpko-goryczkowy smak nadaje sie jako
dodatek do deserow.
Pozdrawiam
Marianna
----- Wiadomość oryginalna -----
Od: "PatryCCCja" <k...@s...pl>
Grupy dyskusyjne: pl.rec.kuchnia
Wysłano: 26 sierpnia 2001 12:44
Temat: borowki
>
> czesc
>
> codziennie mijam baby sprzedajace borowki - nie amerykanskie, ale takie
> polskie, czerwone.
> i codziennie sie zastanawiam: co smacznego mozna z nich wyczarowac?
> macie jakies pomysly?
> najlepiej weganskie :)
>
> pat
> --
> Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
> PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
> SPINACZ http://www.spinacz.pl/
Użytkownik "PatryCCCja" <k...@s...pl> napisał w wiadomości
news:3B88D30C.D1DFBEA0@spinacz.pl...
>
> czesc
>
> codziennie mijam baby sprzedajace borowki - nie amerykanskie, ale takie
> polskie, czerwone.
> i codziennie sie zastanawiam: co smacznego mozna z nich wyczarowac?
> macie jakies pomysly?
> najlepiej weganskie :)
>
> pat
> --
> Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
> PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
> SPINACZ http://www.spinacz.pl/
|