| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!poznan.rmf.pl!news.rmf.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy .onet.pl From: <v...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: brazowy cukier Date: 29 May 2002 13:07:08 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 13 Message-ID: <7...@n...onet.pl> References: <acvqlq$cff$1@info.cyf-kr.edu.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.onet.pl 1022670428 8643 192.168.240.245 (29 May 2002 11:07:08 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 29 May 2002 11:07:08 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 217.153.70.17, 213.180.130.14 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:110277 Ukryj nagłówki > Czy brazowy cukier to cukier skarmelizowany, ktory mozna dostac w sklepach? | |
Zobacz także