Data: 2004-02-09 11:50:29
Temat: Re: brokuly
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 08 Feb 2004 23:43:43 +0100, Ania Nieszkowska
<n...@n...fr> wrote:
>Mich'ata wrote:
>> A może brokuy z fetą?:)
>>
>> Lekko obgotowujemy brokuły (można zrobić na parze)
>> i studzimy. Dodajemy fetę pokrojoną w kostkę.
>> Przygotowujemy sos smietanowo/jaogurtowo-majonezowy
>> Do sosu dodajemy pieprz, czosnek(przynajmniej 2 ząbki to będzie wyrazisty)
>> oraz pokrojony koperek. Zalewamy sosem borkuły z fetą i odstawiamy
>> do lodówki na jakiś czas by się przegryzło.
>>
>> Pyszne z pieczonym udkiem kurczaka:))
>> Pozdrawiam,
>> Mich'ata
>>
>Na glowe upadlas zeby tyle dobrych smakow marnowac!! Czemu nie wymieszac
>dzemu z agrestu z miodem? I potem lososia wedzonego smazonego na smalcu,
>posypanego kawiorem. Popic to mieszanka whisky single malt wymieszana z
>koniakiem i polana majonezem?
ooooo, Ania!
zgadzam sie z Toba. ale ja to w ogole lubie jarzyny z wody.....
trys
K.T. - starannie opakowana
|