Data: 2004-02-08 22:43:43
Temat: Re: brokuly
Od: Ania Nieszkowska <n...@n...fr>
Pokaż wszystkie nagłówki
Mich'ata wrote:
> A może brokuy z fetą?:)
>
> Lekko obgotowujemy brokuły (można zrobić na parze)
> i studzimy. Dodajemy fetę pokrojoną w kostkę.
> Przygotowujemy sos smietanowo/jaogurtowo-majonezowy
> Do sosu dodajemy pieprz, czosnek(przynajmniej 2 ząbki to będzie wyrazisty)
> oraz pokrojony koperek. Zalewamy sosem borkuły z fetą i odstawiamy
> do lodówki na jakiś czas by się przegryzło.
>
> Pyszne z pieczonym udkiem kurczaka:))
> Pozdrawiam,
> Mich'ata
>
Na glowe upadlas zeby tyle dobrych smakow marnowac!! Czemu nie wymieszac
dzemu z agrestu z miodem? I potem lososia wedzonego smazonego na smalcu,
posypanego kawiorem. Popic to mieszanka whisky single malt wymieszana z
koniakiem i polana majonezem?
|