Data: 2003-11-04 17:28:44
Temat: Re: calvados
Od: "Krzysiek" <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
news:3fa6c978$0$259$636a55ce@news.free.fr...
> Dans la news:bo6gtr$1687$1@news.atman.pl,
> Krzysiek <k...@p...onet.pl> a écrit:
>
> > Hee, mam beczę dębową (opaloną),czeka.
> > Chodzi mi sam proces fermentacji cydru, czy jakieś drożdże dodawać,
>
> Z tego co (szybciutko, bom w kuchni) przeleciala na internecie, nie, nie
> i nie.
>
> > czy dosładzać cukrem, czy może zagęszczonym sokiem z jabłka?.
>
> To na pewno zbrodnia !!! :-)
[....]
Dzieki za odpowiedz.
Nie chce popelnic zbrodni, wiec sie wstrzymuje z jakimkolwiek dzialaniem
i czekam z niecierpliwoscia na instrukcje. ;)
Krzysztof
|