Data: 2002-02-10 22:08:47
Temat: Re: carpacci
Od: <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> >> a Włosi to jeszcze posypują parmezanem i wtedy jest naprawdę wspaniełe.
> >> Agnieszka z Łodzi (entuzjastka parmezanu w każdej postaci).
> >
> >
> >
> >naprawde?????????????????????
> >
> >
> >Mechcia
> >
> heblowanym
> ciocia mechci
> K.T. - starannie opakowana
>
Naprawde nie ma pojecia, czemu najpierw mowilo, ze nie moze poslać, a potem
poslalo cztery razy. Przy okazji: Mechcia, czy Twoje zdumienie jest
sarkastyczne, czy zwiazane z polaczeniem wolowiny z serem? Bo już sie troche
gubie.
Pozdrowienia
Agnieszka
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|