| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet. pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "LoozeR" <l...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: cebulka smarzona na głębokim oleju - jakieś wskazówki? Date: Fri, 21 Jun 2002 20:13:55 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 25 Message-ID: <aevtvc$q0i$1@news.tpi.pl> References: <aevo49$1m4$1@news.onet.pl> Reply-To: "LoozeR" <l...@i...pl> NNTP-Posting-Host: pb146.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1024686892 26642 213.77.221.146 (21 Jun 2002 19:14:52 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 21 Jun 2002 19:14:52 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:113617 Ukryj nagłówki Kiedys robilem cos takiego do piwa. Trzeba pokroic cebule w plastry a potem | |
Zobacz także