« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Izabela Sowula" <i...@g...SKASUJ-TO.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: cebulowe bahji? - kuchnia hinduska... Date: Tue, 14 Mar 2006 22:54:41 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 11 Message-ID: <dv7hjh$6ht$1@inews.gazeta.pl> References: <duuidc$jlm$1@atena.e-wro.net> <duusfh$8k9$01$1@news.t-online.com> <dv0hbc$dh3$1@atena.e-wro.net> <dv0lr8$dam$01$1@news.t-online.com> <dv0q5t$jn4$1@atena.e-wro.net> NNTP-Posting-Host: 82-43-102-250.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1142376881 6717 172.20.26.243 (14 Mar 2006 22:54:41 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 14 Mar 2006 22:54:41 +0000 (UTC) X-User: izabelski X-Forwarded-For: 172.20.6.65 X-Remote-IP: 82-43-102-250.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:263040 Ukryj nagłówki > O jedno, o drugie, i o tzrecie: czy zwykła mąka (pszenna, żytnia) też |
Zobacz także