Data: 2002-02-23 18:00:50
Temat: Re: china
Od: "maciek" <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ja kupuję mrożoną mieszankę chińską,wrzucam na patelnię z rozgrzanym olejem
i duszę pod przykryciem 15min pod koniec smażenia dodaję trochę cukru i sos
sojowy do smaku.Najlepsze podane z makaronem sojowym.
Użytkownik "Gosiak" <g...@s...poczta.fm> napisał w wiadomości
news:Xns91BEBDD4A9DEDWpiszTuSwojIDToken@127.0.0.1...
> Witam
> Do tej pory tylko biernie czytalam grupe natomiast teraz chcialabym cos
> od siebie dorzucic.
>
> Salatka indyjska:
> 2 puszki kukurydzy
> 1 puszka groszku zielonego
> 1 papryka czerwona /surowa/
> 2 piersi z kurczaka
> 1 puszka ananasa
> 1 mala paczka rodzynek
> majonez
> curry, sol, pieprz
> mozna dodac ser zolty pokrojony w kostke /zdecydowanie jest wtedy
> lepsza/
> mozna dodac ryz
> SMACZNEGO :-)))
>
> I mam teraz pytanko: czy ktos zna sposob na przyrzadzanie warzyw
> smazonych na slodko? Probowalam takich smakolykow w restauracji A Dong,
> i chcialabym cos takiego przyrzadzic w chacie :-)
> Gosiak
|