Data: 2005-02-18 12:16:37
Temat: Re: chińskie - jak?
Od: "Maciej L." <m...@c...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Piotr Zawadzki napisał(a):
> astrzyk wrote:
>
> (...)
>
>>smaczne i szybkie
>>mam nadziej ze sie komus przyda
>>pozdrawiam astrzyk
>
>
> Fajne, ale tak już potrafię. Wolałbym dlatego coś bardziej "chińskiego"
> aniżeli "chińszczyzna z mrożonki".
Ostatnie 2 wydania Wyborczej (czwartkowa) ma przepisy kuchni Chinskiej...
Pierozki znalem bo z bulionem + kapustka pekinska sa pyszniutkie...
Maciek
--
Redakcja CD-Action / Sukiennice 6 (3 piętro)
50-107 Wrocław / www.cdaction.com.pl
tel. (071) 343-61-67 w. 108, faks (071) 341-99-11
|