Data: 2010-10-07 09:35:13
Temat: Re: chleb pleśnieje zbyt szybko
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "zlotowinfo" <u...@g...pl> napisał w wiadomości
news:i8k3ok$ck3$1@inews.gazeta.pl...
>w jakimś przepisie była margaryna
> bez niej ciasto się klei do formy i coś słabo miesza
> chyba żeby formę wysmarować margaryną
> czy może coś źle robię?
nie lepiej dac oliwy po prostu? zamiast truc sie margaryna?
Przepisy czasem trzeba modyfikowac :-)
>
> chciałem się pozbyć nadmiarów tej bułki
> najwyżej z dodatkiem tym zrobię
> jak się zjedzie większa ekipa do wykarmienia
>
>
> ziarna lnu ok, ale ten sezam nie bardzo
> da coś jak go wymoczyć? wygotować? wywalic?
wywalic na zbity (piiii). :-)
Nie jest on chyba az tak drogi by go probowac ratowac za wselka cene...
|