Data: 2002-01-17 12:52:17
Temat: Re: chrupiące schabowe
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ela" <e...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:a26gtj$nj6$1@news.onet.pl...
> > A solisz schabowe?
> > Jak się posoli to mięso puszcza sok i panierka jest nie dość, że
> > niechrupiąca, to ciapowata.
> > Niesolenie zachowuje wilgoć w mięsie, i chrupkość panierki...
> > --
> > Joanna
> > http://jduszczynska.republika.pl
> >
> Solę.
> Wybacz moje głupie pytanie. Mam posolić kotlety po upieczeniu, czy jajko w
> którym panieruję kotlety?
Ja nie solę wcale... Wczuwam się w naturalny smak...;-)
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|