Data: 2003-11-23 21:53:46
Temat: Re: ciasto dla Francuza
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dans la news:bpqq1h$37f$1@opal.futuro.pl,
Aniak <a...@p...onet.pl> a écrit:
> Otoz chcialam sie pochwalic, ze upieklam sernik z przepisu z grupy, w
> smaku wyszedl wysmienity, ale rodzynki opadly na dno:( Sama nie wiem,
> czy czyms takim wypada czestowac (zawsze moge powiedziec, ze tak
> mialo byc), czy moze lepiej zrobic cos nowego, musze sie z tym
> przespac i zadecyduje jutro. A tak na przyszlosc, to co mam zrobic z
> tymi rodzynkami, zeby nie opadly?
Wytarzac rodzynki w mace.
> Zapomnialam napisac, ze sernik
> pieklam pierwszy raz w zyciu.
Brawo :-)
Ewcia
--
Niesz !
|