Data: 2003-01-04 14:48:55
Temat: Re: ciasto franciskie +bigos
Od: "I.P." <i...@g...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Cherokee gd" <c...@t...skasujCalyTenNapis.pl> schrieb im Newsbeitrag
news:av6qm5$u8o$1@absinth.dialog.net.pl...
> Mam ciasto francuskie.
>
> Jak sądzicie, czy paszteciki z nadzieniem ze świątecznego bigosu będą
> jadalne?
nie wiem
> Niezbyt chce mi się wychodzic z domu, a z mięsa mam tylko surową
> łopatke w kawałku.
zmiel to mieso i jezeli masz papryke, to udus z cebulka, polacz z mielonym,
oczywiscie przypraw pieprzerm , sola i masz farsz do ciasta francuskiego,
wyprobowane, smaczne.Mozna podawac do czerwonego barszczu
Ilona
>
> cherokee
> spoglądająca przez okno na saneczkujące dzieciaki, w dalszej
> kolejności na CH Korona
|