« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-01-04 14:21:46
Temat: ciasto franciskie +bigosMam ciasto francuskie.
Jak sądzicie, czy paszteciki z nadzieniem ze świątecznego bigosu będą
jadalne?
Niezbyt chce mi się wychodzic z domu, a z mięsa mam tylko surową
łopatke w kawałku.
Jakby ktoś miał pomysł, jak spożytkowac ciasto francuskie, chętnie
skorzystam z rady.
cherokee
spoglądająca przez okno na saneczkujące dzieciaki, w dalszej
kolejności na CH Korona
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-01-04 14:22:45
Temat: Re: ciasto francuskie +bigosfrancuskie, rzecz jasna
ch.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-01-04 14:48:55
Temat: Re: ciasto franciskie +bigos
"Cherokee gd" <c...@t...skasujCalyTenNapis.pl> schrieb im Newsbeitrag
news:av6qm5$u8o$1@absinth.dialog.net.pl...
> Mam ciasto francuskie.
>
> Jak sądzicie, czy paszteciki z nadzieniem ze świątecznego bigosu będą
> jadalne?
nie wiem
> Niezbyt chce mi się wychodzic z domu, a z mięsa mam tylko surową
> łopatke w kawałku.
zmiel to mieso i jezeli masz papryke, to udus z cebulka, polacz z mielonym,
oczywiscie przypraw pieprzerm , sola i masz farsz do ciasta francuskiego,
wyprobowane, smaczne.Mozna podawac do czerwonego barszczu
Ilona
>
> cherokee
> spoglądająca przez okno na saneczkujące dzieciaki, w dalszej
> kolejności na CH Korona
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |