Data: 2009-04-08 19:24:49
Temat: Re: ciasto francuskie - warto robić samemu?
Od: Anaerto Beedwyn <a...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <grisud$9o8$1@inews.gazeta.pl>, "lemonka" <...@a...com> wrote:
> Użytkownik "Anaerto Beedwyn" <a...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:anaerto-5DFAFC.19431508042009@news.onet.pl...
>
> > W Carrefourze widziałem ciasto Bliklego, na maśle. Inne są robione na
> > margarynie.
>
> Waćpan chciał zadziwić nas naiwnością, czy dowcipem, bo w natłoku
> przedświątecznego szaleństwa umknęła mi zdolność rozróżnienia?
>
> > Wbrew temu co tu piszą, to istotna różnica w smaku.
>
> Taaaaaa... Zwłaszcza, jeśli masło Bliklego leżało obok jakiegokolwiek
> masła.
Spadaj idiotko. EOT
|