Data: 2005-10-17 10:47:44
Temat: Re: ciasto na pizze raz jeszcze
Od: Lia <L...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2005-10-17 10:04:19 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *Sylwek* skreślił te oto słowa:
> Stalo okolo 30 min (w przepisie jest 30-40), potem w piekarniku wyroslo na
> jakies 2-3 cm a chcialem na cienkim spodzie. lubie klasyczne pizzze a one
> zawsze byly z drozdzami.
Za dużo ciasta w stosunku do wielkości blachy.
Większośc przepisów jest na dużą blachę (o ile nie na 2 blachy), taką jakie
sa w piekarnikach oryginalnie.
--
Lia GG 1516512 ICQ 166035154 JID i...@j...org
*psy mają właścicieli, koty mają służących*
|